Kastepuukilpailu

Ilmajoen seurakunta julistaa avoimeksi kilpailun, jossa etsimme parasta kastepuuideaa Ilmajoen kirkkoon. Keksitkö sinä voittajaidean?

Kilpailuaikaa on kasteen sunnuntaista 7.1.2018 lähtien heinäkuun loppuun 31.7.2018. Kilpailussa etsitään ideaa kastepuusta, ei valmista kastepuuta. Eikä ehdotuksen tarvitse olla välttämättä edes puu, vaan etsimme innovatiivisia ideoita asettaa kastettujen nimet näkyville kirkkoon.

Voittajaehdotuksen suunnittelija palkitaan 300 euron suuruisella rahapalkkiolla. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäpalkintoja.

Kilpailun päätyttyä kriteerit täyttävät suunnitelmat esitellään nimettöminä Ilmajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle, joka valitsee voittajasuunnitelman. Kilpailun voittaja julkistetaan syyskuun 2018 puolessavälissä Ilmajoen seurakunnan piispantarkastuksen tapahtumien yhteydessä. Aika tarkentuu myöhemmin.

Kilpailutöiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota mm. (lopullisen kastepuun) visuaaliseen kokonaisuuteen, suunnitelman toteutettavuuteen ja toimivuuteen. Kilpailussa arvioidaan ideaa, ei niinkään kilpailutyön ulkonäköä.

Tältä sivulta voit myös ladata kuvia kirkosta auttamaan suunnittelutyössä. Otathan huomioon, etteivät valokuvien värit välttämättä vastaa todellisuutta. Olet myös tervetullut tutustumaan Ilmajoen kirkkoon paikan päällä.

Kilpailutyössä on otettava huomioon, että:

• Ilmajoen seurakunnassa on vuosittain kasteita noin 140. Kastepuu tyhjätään kerran tai kaksi vuodessa (riippuen kastepuusta). Kastettujen nimet tulee mahtua puuhun.
    • Puuhun lisätään kastetun etunimi.
  • kastepuu sijoitetaan kirkkoon, joten sen tulee sopia yhteen kirkon muun ilmeen kanssa.
  • kastepuu on tarvittaessa mahdollista poistaa kirkosta.

Kilpailutyöstä tulee käydä ilmi:

• kastepuun arvioitu koko,
  • kastepuun materiaali,
  • miten kastettujen nimet lisätään puuhun (materiaali, tekniikka),
  • minne kastepuu on kirkossa tarkoitus sijoittaa.

Kilpailun säännöt

• Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö.
  • Kilpailutyön on oltava kilpailijan itse tekemä originaalityö ja hänellä tulee olla työhön kaikki oikeudet.
  • Osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kolme kilpailutyötä (työt numeroitava ja nimettävä)
  • Suunnittelijat antavat työnsä Ilmajoen seurakunnan vapaaseen käyttöön, tekijänoikeus säilyy tekijällä.
  • Ilmajoen seurakunta pidättää oikeuden päättää, toteutetaanko kilpailun voittajasuunnitelmaa. Ilmajoen seurakunnalla on myös oikeus tehdä suunnitelmaan muutoksia ja käyttää ideoita muista kilpailutöistä.

Kilpailutyön toimittaminen

Kilpailutyö on suunnitelma/ehdotus, millainen kastepuu Ilmajoen kirkossa voisi olla. Kilpailutyö voi koostua piirroksista, valokuvista, kirjoituksesta ym. Kilpailutyön voi toimittaa joko sähköisesti tai postitse. Toimitettuja kilpailutöitä ei palauteta.

Liitä kilpailutyön yhteyteen tiedot kilpailutyöstä ja sen suunnittelijasta: kilpailutyön nimi, suunnittelijan etu- ja sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Vain määräaikaan mennessä toimitetut kilpailutyöt osallistuvat kilpailuun.

Sähköinen palautus

Kokoa kaikki kilpailutyöhön liittyvä materiaali yhteen sähköpostiin (maksimikoko n. 20 Mt). Lähetä kilpailutyö osoitteeseen maria.siekkinen@evl.fi 31.7.2018 mennessä. Viestin aiheeksi KASTEPUUKILPAILU. Jos osallistut usealla kilpailutyöllä, lähetä jokainen kilpailuehdotus omassa sähköpostissaan.

Palautus postitse

Kokoa kaikki kilpailutyöhön liittyvä materiaali yhteen kirjekuoreen. Postita kirje osoitteeseen Ilmajoen seurakunta, Maria Siekkinen, Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki. Kuoreen merkintä KASTEPUUKILPAILU. Kirjeen tulee olla perillä vastaanottajalla 31.7.2018. Jos osallistut usealla kilpailutyöllä, lähetä jokainen kilpailuehdotus omassa kirjekuoressaan.

Kilpailuinfo

Kilpailuaika: 7.1.–31.7.2018

Kilpailun järjestäjä: Ilmajoen seurakunta

Raati: Ilmajoen seurakunnan kirkkoneuvosto