Perhekerhossa lapsilla eikä aikuisilla ole ikärajoja. Lapset voivat osallistua kerhoon yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai esim hoitajan kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa.

Kerhoon voi varata omat eväät mukaan. Perhekerhossa keitetään kahvi/tee/mehu, hinta 0,50€. Perhekerhon jälkeen on mahdollisuus osallistua tiistairuokailuun seurakuntakeskuksessa.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €

Seurakuntakeskus , Kellosali

Selevän päivän joulujuhla

Kaikille, joiden elämän matkalla on alkoholin tai jonkin muun päihteen käyttö aiheuttanut riippuvuutta.