Huoltoasema -ilta

Huoltoasema -ilta on seurakuntakeskuksen Ristisalissa pidettävä matalan kynnyksen seurakuntatilaisuus, joka on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Huoltoasema -ilta koostuu nuorekkaista "tuomashenkisistä" yhteislauluista, illan vieraiden haastattelusta, esirukouspalvelusta ja iltapalasta. Nimensä mukaisesti sen on tarkoitus "huoltaa" sinne tulevia hengellisesti. Ilta on rakennettu aina jonkun elämänmakuisen teeman ympärille.

Huoltoasema -ilta on tarkoitettu kaikille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta, joten myös lastenhoito on järjestetty. Tervetuloa!

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme

Pojanluoman rukoushuone

Siionin Kanteleen lauluseurat