Vauva- ja taaperomuskari

Ahonkylän seurakuntakoti

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Muskarihetken lisäksi voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita musisoimaan ja leikkimään

Ei ennakkoilmoittautumista.

Mauno Kuusisto 100- vuotta juhlakonsertti

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulajan, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään tuli kuluneeksi 3. 11. 2017 sata vuotta. Lauluja esittää Tenorissimo. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!

Ahonkylän seurakuntakoti