Tahdon, tahdon! -parisuhdetapahtuma

Tahdon, tahdon! -parisuhdetapahtuma

Seinäjoen seurakuntakeskus, Koulukatu 24, Seinäjoki

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa ympäri Etelä-Pohjanmaata viettämään yhteistä parisuhdetapahtumaa Seinäjoelle.

Etelä-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus on tehnyt 40 vuotta työtä alueen perheiden ja parien kanssa. Sitä juhlistetaan viettämällä yhteistyön hengessä parisuhdeiltoja alueen seurakunnissa.

Tiedossa on musiikkiravintola Seinäjoen seurakuntakeskuksessa klo 18, mukana Duo Laura & Peter.

Ruuan jälkeen iltamessu rakkaudelle klo 20 Lakeuden Ristissä. Mukana kanttori Sanna Ågren, Gospelkuoro Liekki, Emmi Hietikko, laulu sekä Jarkko Luhtala, kitara.

Illalliskortti sadalle ensimmäiselle parille 20 €, seuraavat 25 €/pari. Yksittäishinta 15 €.

Illallisvaraukset syyskuun loppuun mennessa: perheneuvonta.seinajoki@evl.fi tai (06) 421 4200. Kirkkoon sopivat kaikki!

Tervetuloa!

Duo Laura & Peter Gospelkuoro Liekki