Huoltoasema -ilta

Huoltoasema -ilta on seurakuntakeskuksen Ristisalissa pidettävä matalan kynnyksen seurakuntatilaisuus, joka on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Huoltoasema -ilta koostuu nuorekkaista "tuomashenkisistä" yhteislauluista, illan vieraiden haastattelusta, esirukouspalvelusta ja iltapalasta. Nimensä mukaisesti sen on tarkoitus "huoltaa" sinne tulevia hengellisesti. Ilta on rakennettu aina jonkun elämänmakuisen teeman ympärille.

Huoltoasema -ilta on tarkoitettu kaikille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta, joten myös lastenhoito on järjestetty. Tervetuloa!

Heini Kataja-Kantola

Risto-Pekka Alhainen
Vs. kappalainen

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €

Seurakuntakeskus , Kellosali

Selevän päivän joulujuhla

Kaikille, joiden elämän matkalla on alkoholin tai jonkin muun päihteen käyttö aiheuttanut riippuvuutta.

Tuomaskuoro

Ilmajoen Tuomaskuoro on n. 30-henkinen hyväntuulinen laulajajoukko, joka harjoittelee lähinnä gospel-tyyppistä hengellistä musiikkia ja palvelee äänellään mm. tuomasmessuissa.