Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme

Kuoro on aikuisista koostuva sekakuoro, jossa lauletaan kolmi-tai neliäänisiä hengellisiä lauluja. Kuoron pyrkimyksenä on käydä kerran kuukaudessa sunnuntaiaamun messussa avustamassa.

Tule mukaan tutustumaan ja syventymään kuorolaulun saloihin sekä tapaamaan ihmisiä. Meillä on kuorossa totista tekemisen meininkiä, mutta pilke pysyy silmäkulmassa. Välissä pidämme luovan mehutauon ja jutustelemme niitä näitä.

Tervetuloa!

Riikka Setälä

Laulun lähde

Tuomaskuoro

Ilmajoen Tuomaskuoro on n. 30-henkinen hyväntuulinen laulajajoukko, joka harjoittelee lähinnä gospel-tyyppistä hengellistä musiikkia ja palvelee äänellään mm. tuomasmessuissa.

Lapsikuoro Dooriset

Lauluharkat torstaisin ja välillä esiintymisiä, elämän evääksi ja toisten iloksi! Tule mukavaan seuraan opettelemaan lauluja, laulamista, esiintymistä. Välillä mehupaussi.