Maata näkyvissä-festarit

pe 17.11. kello 09.00 - su 19.11.

Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuorisotyö lähtee jälleen Turkuun Maata näkyvissä-festareille, Pohjoismaiden suurimmalle kristilliselle musiikkifestarille

Turkuhalliin ja Messukeskukseen kokoontuu vuosittain noin 10 000 nuorta ympäri Suomea kuuntelemaan gospelia, rukoilemaan, ylistämään, viettämään aikaa yhdessä.

Festareille ilmoittaudutaan joko sähköisesti tai lisäämällä nimensä Wanhan seinälle olevaan listaan. Lippu maksaa 70 euroa sisältäen kuljetukset, pääsyliput, ruokailut ja majoituksen. Isoskoulutettaville matka maksaa 35 euroa.

Minna Järvinen

Tuomaskuoro

Ilmajoen Tuomaskuoro on n. 30-henkinen hyväntuulinen laulajajoukko, joka harjoittelee lähinnä gospel-tyyppistä hengellistä musiikkia ja palvelee äänellään mm. tuomasmessuissa.

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme

Koskenkorvan seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut