Surun, kaipauksen ja lohdutuksen ilta

Surun, kaipauksen ja lohdutuksen ilta Kirkko

Tule hiljentymään runojen ja musiikin äärelle ja muistelemaan edellä menneitä rakkaitamme.

Jokainen joutuu jossain elämänsä vaiheessa luopumaan läheisestään, omaisestaan tai ystävästään. Suru on aina yksilöllinen, jokaisella erilainen. Tässä illassa runojen ja musiikin vuorottelussa saa pysähtyä rauhassa omien ajatusten ja tunteiden äärelle. Illan aikana muistamme edellä menneitä rakkaitamme.

Kuljemme runojen ja sävelten polkua

• Suru tulee lähelle
  • Luopuminen
  • Kaipaus, ikävä
  • Lohdutus
  • Toivo
  • Hyvää matkaa

Musiikkia esittävät sellotaiteilija Jussi Peltonen, pianotaiteilija Raili Peltonen, Risto-Pekka Alhainen, Hannu Rintasalo, Ilkan miehet ja Tuomas-kuoro. Runoja lukevat Sirpa Kurikka, Ahti Ranto ja Timo Tuomikoski. Illan päättää Juha Kurikka.

Kuulemme runoja seuraavilta tekijöiltä: Hanna Ekola, Henry Scott Holland, Anna-Mari Kaskinen, Sirpa Kurikka, Maaria Leinoneen, Pia Perkiö ja Anja Porio.

Tervetuloa!

Surun, kaipauksen ja lohdutuksen ilta

Syksyllä 2017 pidetystä suruillasta on tullut runsaasti uusintatoiveita. Ilta järjestetään nyt hivenen uudistettuna.