Yksinäisyys - helvetti vai taivas

Yksinäisyys - helvetti vai taivas Seurakuntakeskus

Tule Kellosaliin kuulemaan ja puhumaan yksinäisyydestä ja sen monista puolista, saamaan vertaistukea ja solmimaan uusia ystävyyssuhteita.

Yksinäisyys on yleistä. Yksinäisyys satuttaa, joskus se on oma valinta. Yksinäisyyttä on monenlaista ja kuka tahansa voi kokea olevansa yksinäinen. Jokainen kaipaa hyväksyntää ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä toisten läheisyyttä. Meillä on tarve tuntea itsemme jollekin ihmiselle tärkeäksi ja tarve tuntea myös joku toinen meille itsellemme läheiseksi ja tärkeäksi. Yksinäinen voi olla hetkellisesti tai pitkäaikaisesti. Eikä yksinäisyyden kokemukseen vaikuta se, onko ympärillä muita ihmisiä vai ei.

Mutta miten sitten päästä eroon yksinäisyydestä?

Tai miten voi auttaa yksinäistä?

Mitkä kaikki asiat voivat vaikuttaa yksinäisyyden kokemukseen?

Ja onko yksinäisyys erilaista eri ihmisillä?

Näitä ja monia muita yksinäisyyteen liittyviä kysymyksiä on hyvä pohtia.

Matalankynnyksen tilaisuus keskustella ja saada vertaistukea on nyt tarjolla Ilmajoen seurakuntakeskuksen Kellosalissa.

Terveys ry Ilmajoen osasto ja Ilmajoen seurakunta yhdessä järjestävät tilaisuuden, jossa voi olla läsnä toiselle, keskustella, kuunnella ja löytää uusia ystävyyssuhteita.

Tilaisuudessa puhumme yksinäisyydestä ja sen monista puolista sekä pyrimme löytämään uudenlaisia tapoja kohdata yksinäisyys.

• Voit tulla jo klo 11-13 vapaasti Kellosaliin juttelemaan, lukemaan, pelaamaan lautapelejä tai ihan vain olemaan muiden seurassa.

• Klo 13-15 aiheeseen johdattelee työnohjaaja Ulla Tuomola, lopuksi kahvit.

Tervetuloa keskustelemaan yksinäisyyden kokemuksista ja millaisin keinoin olet selvinnyt yksinäisyydestä.

Terveys ry:n Ilmajoen osasto

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Hämeenkyröön ja Ikaalisiin

Diakonian kesäretki

Ilmajoen seurakunnan diakoniatyön perinteeksi muodostunut kesäretki starttaa jälleen keväisenä lauantaiaamuna toukokuussa, seurakuntakeskuksen parkkipaikalta klo 8.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.