Kudinkahvila

Ahonkylän seurakuntakoti

Kokoonnutaan yhdessä käsitöiden ääreen, puuhastelemaan sitä, mitä osataan. Kudinkahvila on kerran kuukaudessa, Ahonkylän seurakuntakodilla, Kiintokalliontie 1

Kudinkahvila on käsitöistä kiinnostuneille aikuisille. Kudinkahvilassa ollaan yhdessä ja kukin voi tehdä sitä käsityötä mitä haluaa. Käsityöideoita saamme jakaa ja toisiamme opastaa. Ota omat käsityötarvikkeet mukaan. Tuomisen Pirjo on välillä myös mukana vinkkejä antamassa ja opastamassa. Päiväkahvia voi ottaa sopivassa välissä. Kudinkahvilaan voi tulla vaikka vain päiväkahville ja kohtaamaan toisia, jos ei halua käsitöitä tehdä.

Yhdessäolomme päätämme hartauteen. Toimimme seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Kiitollisuus. Kahvit ja rupattelua. Vetovastuussa: JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Yhteinen puurojuhla omaishoitajille ja -hoidettaville. Vetovastuussa: Seurakunta, kunta ja JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille tai Soilelle.