Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme

Kuoro on aikuisista koostuva sekakuoro, jossa lauletaan kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä lauluja. Kuoron pyrkimyksenä on käydä kerran kuukaudessa sunnuntaiaamun messussa avustamassa.

Tule mukaan tutustumaan ja syventymään kuorolaulun saloihin sekä tapaamaan muita ihmisiä. Meillä on kuorossa hyvä yhteishenki. Pilke silmäkulmassa puurramme ja hiomme ääniämme yhteen. Välissä pidämme luovan mehutauon ja jutustelemme niitä näitä.

Tervetuloa!

Riikka Setälä