Käsityöpaja

Ahonkylän seurakuntakoti

Kokoonnutaan yhdessä käsitöiden ääreen, puuhastelemaan sitä, mitä osataan, Ahonkylän srk. kodilla Kiintokalliontie 1

Käsityöpaja on käsitöistä kiinnostuneille aikuisille. Käsityöpajassa ollaan yhdessä ja kukin voi tehdä sitä käsityötä mitä haluaa. Käsityöideoita voidaan jakaa ja toisiamme opastaa. Ota omat käsityötarvikkeet mukaan. Tuomisen Pirjo on myös mukana vinkkejä antamassa ja opastamassa. Kahvittelemme sopivassa välissä. Käsityöpajaan voi tulla vaikka vain päiväkahville ja kohtaamaan toisia, jos ei halua käsitöitä tehdä.

Yhdessäolomme päätämme hartauteen. Toimimme seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Kiitollisuus. Kahvit ja rupattelua. Vetovastuussa: JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Yhteinen puurojuhla omaishoitajille ja -hoidettaville. Vetovastuussa: Seurakunta, kunta ja JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille tai Soilelle.