Levolle laskeun, Luojani

Kirkko

Päivi Pylvänäinen, sopraano Laura Kivikoski, piano ja urut Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Tervetuloa!

"Lapsena äiti aina lauloi samaa tuttua virttä. Nyt huomaan laulavani omille lapsilleni samaa laulua. Tuntuu turvalliselta, että arjen keskeltä löytää pieniä asioita, perinteitä, joihin voi hyvällä mielellä tukeutua. Näistä kokemuksista rakentuu tämä konsertti." kertoo Päivi Pylvänäinen.

Laulaja ja näyttelijä, sopraano Päivi Pylvänäinen käy konsertissa läpi omaa elämäänsä tästä päivästä lapsuuteen. Tällä matkalla, kuten suurella osalla suomalaisista, kirkko ja seurakunta kulkevat melkein aina jollain tavalla vierellä. Tämän elämäntarinan pysähdyspaikkoina on tällä kertaa tutut virret ja hengelliset laulut.

Päivi Pylvänäinen ja Laura Kivikoski tarjoavat koskettavan ja tunnelmallisen musiikkielämyksen.

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme