Ahonkylän seurakuntakoti

Perhekerhossa lapsilla eikä aikuisilla ole ikärajoja. Lapset voivat osallistua kerhoon yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai esim hoitajan kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa.

Kerhoon voi varata omat eväät mukaan. Perhekerhossa keitetään kahvi/tee/mehu 0,50€ ja myös sämpylää hinta 1,00€.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Pojanluoman rukoushuone

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten kirkko, jossa lauletaan ja kuullaan Jeesuksesta.

Perheiden kesätoimintaa

Kirkonkulman ovet avoinna leikkeihin ja oleskeluun. Myös ulkona voi touhuta.