Käsityöpaja

Ahonkylän seurakuntakoti

Kokoonnumme yhdessä käsitöiden ääreen puuhastelemaan, sitä, mitä osataan. Kokoonnumme Ahonkylän srk. kodilla, Kiintokalliontie 1.

Käsityöpaja on käsitöistä kiinnostuneille aikuisille. Käsityöpajassa ollaan yhdessä ja kukin voi tehdä sitä käsityötä mitä haluaa. Ideoita voidaan jakaa ja toisiamme opastaa. Välillä voimme vaikka askarrella jotain kivaa. Ota omat käsityötarvikkeet mukaan. Tuomisen Pirjo on myös mukana vinkkejä antamassa ja opastamassa. Kahvittelemme sopivassa välissä. Käsityöpajaan voi tulla, vaikka vain päiväkahville ja kohtaamaan toisia, jos ei halua käsityötä tehdä. Yhdessäolomme päätämme hartauteen. Toimimme seurakunnan lähetystyön hyväksi. Tuemme nimikkolähettien ja - nimikkokohteiden työtä lähetyskentillä.

Käsityökamari

Yhdessäoloa käsitöiden ääressä.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Käsityökellari

Yhdessäoloa käsitöiden äärellä.

Ahonkylän seurakuntakoti

Päiväkahvit

Tule kahvittelemaan ja yhteistä päivähetkeä viettämään.