Aikuisia juttelemassa keskenään.

Aikuisille

Tiistairuokailu

Seurakuntakeskuksessa järjestetään ruokailu tiistaisin klo 11-13. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

Huoltoasemaillat

Huoltoasemailloissa käsitellään uskoon liittyviä aiheita nuorekkaalla ja kokonaisvaltaisella tavalla. Illoissa haastatellaan mielenkiintoisia, oman uskonsa tunnustavia kristittyjä sekä kuullaan syvällistä opetusta ja nuorekasta musiikkia. Illat päättyvät kahvitarjoiluun. Katso tulevat Huoltoasemaillat tapahtumakelenterista »

Olopäivä

Olopäivä alkaen tiistairuokailulla (vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4- €) Leipäsalissa klo 11-12 ja jatkuen Kellosalissa klo 14 saakka. Kahvimaksu 2 €. Seuraa ilmoittelua.

Naisille

Vuoden aikana naiset kokoontuvat viettämään yhteisiä naisten aamiaisia, naistenpäivää ja retkiä. Näissä hetkissä jaetaan naisille tärkeitä asioita ja saadaan kokea yhdessäolon iloa ja seurakuntayhteyttä.

Miehille

Ilmajoen seurakunnan miestyön tavoitteena on puhua miehille miehiä kiinnostavista asioista miesten kielellä. Emme kaihda mitään aihetta, Jumalastakin uskallamme puhua.

Vuotuinen päätapahtuma on toukokuinen miestenilta Kalajaisjärven rannalla seurakunnan leirikeskuksessa. Iltojen puhujat ovat elämän eri alueilta ja aiheet ajankohtaisia. Illan vaikuttavana kohokohtana on aina yhteinen ehtoollinen virsineen.

Lisäksi toimintaan kuuluu yhteydenpito eri puolilla Suomea miestyötä tekeviin ja osallistuminen vastaaviin tilaisuuksiin vähän kauempanakin.

Diakoniapiirit

Vapaaehtoisista seurakuntalaisista koostuvat diakoniapiirit (diakoniakylätoimikunnat) kokoontuvat kylillä. Toiminta on avointa ja vapaaehtoista lähimmäisen auttamista. Olet tervetullut mukaan! Katso tulevat kokoontumiset tapahtumakelenterista »

Aikuisrippikoulu

Jäikö rippikoulu käymättä? Ilmajoen seurakunta tarjoaa myös mahdollisuuden rippikoulun käymiseen aikuisena.

Aikuisrippikoulu toteutetaan yleensä yksityisrippikouluna, jolloin papin kanssa keskustellaan uskon tärkeimmistä asioista ja tutustutaan oman seurakunnan toimintaan. Tarkempi sisältö ja suoritustapa sovitaan yhdessä aikuisrippikoulua pitävän papin kanssa.

Kaikista rippikouluasioista saat lisätietoja seurakuntapastori Jussi Haavistolta, p. 050 554 0624