Ilmajoen kirkossa 5.6.–31.7.2018 ma-pe klo 9–15.

Kirkko on rauhallinen paikka, jossa on paljon historiaa, taiteellisia yksityiskohtia, ainutlaatuisia esineitä ja paljon sellaista, mitä emme kirkon penkissä istuessamme huomaa katsoa. Kesällä on hyvä hetki pysähtyä kirkkoon katselemaan tarkemmin, mitä kaikkea kirkosta löytyykään.

Ilmajoen kirkossa on tänä kesänä lasten kuvasuunnitus, jonka avulla on tarkoitus tutustua kotikirkkoon paremmin. Suunnistuspaperi löytyy lastenpaikasta, jossa sijaitsee myös vihreä postilaatikko palautusta varten. Merkitse löydetyt esineet sekä henkilöt paperiin ja palauta paperi postilaatikkoon yhteystietoineen. Lapset saavat myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana valita “aarrearkusta” itselleen pienen palkinnon. Palkinnon noutaminen ilmoitetaan tarkemmin tällä sivulla elokuun aikana.

Tervetuloa viihtymään kirkkoon!

Tutustu tiekirkkoihin tästä linkistä