Miehen kämmenellä on maapallo.

Lähetys- ja avustustyö

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit kokoontuvat keskustassa ja kylillä. Tarkemmat tiedot kokoontumisista seurakuntauutisista.

Käsitöitä

Käsityökamari ja -kellari sekä Kudinkahvila

Käsitöiden tekeminen yhdessä sopii kaikenikäisille aikuisille. Kohtaamme toisia vaikka kahvikupin tai iltapalan äärellä. Voit tulla mukaan tekemään haluamaasi käsityötä tai arkastelua. Työn voi halutessaan lahjoittaa myytäväksi lähetystyön hyväksi. Käsitöitä myydään lähetystyön myyjäisissä ja kesäisin tapulikahviossa. Mukaan jutustelemaan voit tulla myös, vaikka et käsitöitä haluaisi tai osaisi tehdäkään.

Käsityökamari kokoontuu seurakuntakeskuksen Kamarissa joka toinen viikko, Käsityökellari Koskenkorvan seurakuntatalolla joka toinen viikko ja Kudinkahvila Ahonkylän seurakuntakodilla kerran kuussa.

Tervetuloa mukaan silloin kun sinulle sopii! Katso tarkemmat ajat tapahtumakalenterista.