Lapsia uimassa

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksyn päiväkerhoryhmiin voit vielä kysellä vapaita paikkoja Ullalta p. 044 717 7575. Päiväkerhot ovat alkaneet.

Syksy 2017

Äitien lepoleiri 27.-28.10. Kalajaisissa. Ohjelmassa mm. lepäämistä, hemmottelua, hyvää ruokaa, saunomista, käden taitoja, ulkoilua jne. Leiri alkaa pe 27.10. klo 17.30 ja päättyy la 28.10. klo 17. Leirin hinta 20e. Ilmoittautumiset Ullalle p. 044-7177575 tai ulla.tuomola@evl.fi LEIRI TÄYNNÄ! Voit toki ilmoittautua vielä jonottamaan mahdollisia peruutuspaikkoja.

Jouluaskartelua ja Perheen Sunnuntai 3.12. Kirkonkulmassa. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Mobiiliraamattu lapsille

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Kirkko100 – Osallistu kirkonrakentamiskisaan!

Fisucraftin palvelimella on syksyn aikana tarkoitus rakennella urakalla kirkkoja. Tavoitteena on rakentaa 100 erilaista kirkkoa! Kilpailuaikaa on itsenäisyyspäivään 6.12.2017 asti.

Lue lisää täältä ja rakenna kirkko tai useampi!

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo

Nina Koivumäki

Ritva Mantere

Ulla Tuomola