Tuomaskuoro

Ilmajoen Tuomaskuoro on seurakunnan kuoro, jossa laulamme erityisesti tuomasmessumusiikkia, yleensä 3-4-äänistä kevyempää hengellistä musiikkia, kuten Pekka Simojoen tai Jaakko Löytyn sävellyksiä. Nuorekkaassa joukossamme oli yli 30 laulajaa.

Ilmajoen Tuomaskuoro

Tuomaskuoro on tarkoitettu aikuisille, laulutaitoisille naisille ja miehille. Kuoroon kannattaa tulla, jos haluaa oppia ja laulaa hyviä hengellisiä lauluja elämän evääksi ja seurakunnan rakentamiseksi sekä kuulua iloiseen, ennakkoluulottomaan ja virkistävään porukkaan, jossa myös usko ja rukous kuuluvat kuoroelämään. Harjoittelemme nuorten aikuisten työelämäänkin sopivalla tahdilla, joka toinen tiistai klo 18.30-19.45 seurakunnan Ristisalissa.

Järjestämme tuomastiimin kanssa muutaman kerran vuodessa Ilmajoelle tuomasmessun ja esiinnymme välillä myös muissa messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Joskus reissaamme.

Kesällä 2017, helluntaina 4.6. on ohjelmistossamme Lasse Heikkilän kanssa yhteistyönä tehtävä Suomalainen messu.

Mukaan voi tulla keskenkin kauden, kun aloitetaan uutta ohjelmistoa. Kysymykset ja ilmoittautumiset kuoronjohtajalle Heinille. Kustannuksia kuorolaulusta ei juurikaan tule. Esiintymispukuihin on osallistuttu muutamalla kympillä ja hyvin harvoin ostamme omalla kustannuksella nuotteja.

Jos haluat toimia joukon mukana muussa vapaaehtoistyössä, esimerkiksi tuomasmessuissa on paljon paikkoja, joissa voi palvella seurakuntaa. Voit vaikkapa tervehtiä tulijoita ovella, lukea päivän tekstiä, kerätä kolehtia, rukoilla työmme puolesta  jne.

Tervetuloa Ilmajoen Tuomas-toimintaan!