Jumalanpalvelus Ilmajoen kirkossa.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Messu ja sanajumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset

Katso tulevat jumalanpalvelukset tapahtumakalenteristamme »

Jumalanpalvelus on seurakunnan toiminnan keskus. Jumalanpalvelukseen kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia: lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhempia.

Ilmajoen kirkossa vietetään tavallisesti sunnuntaisin klo 10 jumalanpalvelusta, joka on joko messu eli ehtoollisjumalanpalvelus tai sanajumalanpalvelus, jossa ei ole ehtoollista. Jumalanpalveluksissa käytetään messusävelmistön toista sävelmäsarjaa.

Julmalanpalveluselämä »

Virsikirja »

Iltamessu

Iltamessua vietetään noin kerran kuukaudessa. Messun musiikista ja järjestämisestä vastaavat nuoret.

Perhekirkko ja perheen sunnuntai

Erityisesti lapsille ja perheille tarkoitettuja jumalanpalveluksia eli perhekirkkoja vietetään 2-3 kertaa kevään ja syksyn toimintakausina.

Perheen sunnuntai alkaa aina perhekirkolla. Perheen sunnuntai jatkuu kirkossa pidetyn perhekirkon jälkeen seurakuntakeskuksessa ruokailulla. Siellä tai kirkon lähiympäristössä on myös muuta ohjelmaa kunkin perheen sunnuntain aiheen mukaan.

Raamattupiirit

Naisten raamattupiiri kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina seurakuntakeskuksen Kamarissa joka toinen torstaisin klo 18.30. Katso tulevat kokoontumiset tapahtumakelenterista »

Pojanluoman rukoushuoneella kokoontuu raamattupiiri torstaisin klo 18.30.