Vauva- ja taaperomuskari

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Muskarihetken lisäksi voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita musisoimaan ja leikkimään.

Ei ennakkoilmoittautumista. Vauva- ja taaperomuskari on maksuton. Muskarihetken ohjaavat lastenohjaajat.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari