Vauva- ja taaperomuskari

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Muskarihetken lisäksi voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita musisoimaan ja leikkimään.

Ei ennakkoilmoittautumista. Vauva- ja taaperomuskari on maksuton. Muskarihetken ohjaavat lastenohjaajat.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Iltaperhekerho (Perhekerho)

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa ikäpysäkillä Kotokartanossa

Voit tavata diakoniatyöntekijää samalla kun asioit ikäpysäkillä Kotokartanossa.