Hävikki-iltapala

Hävikki-iltapala Seurakuntakeskus

Hävikki-iltapalalla valmistetaan yhdessä ateria, jonka ainesosat on saatu hävikiksi menevistä elintarvikkeista.

Hävikki-iltapalaan ovat tervetulleita kaikki!

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37