Monopolilautapeli jonka päällä on pelinappulat ja noppa.

Ajanviettoa nuorille

Haluatko hauskaa tekemistä yhdessä kavereiden kanssa? Haluatko tutustua uusiin tyyppeihin ja saada kivoja muistoja?

Wanhalla voit viettää aikaa ystävien kanssa ja tutustua uusiin tuttavuuksiin. Tarjolla on monenlaista aktiviteettiä niin pelien tai musiikin suhteen. Bändikämppä tarjoaa kivoja mahdollisuuksia musiikista innostuneille. Ovet ovat perjantaisin auki klo 19 eteenpäin. Tule kavereiden kanssa tai yksin, mieleistä ajanviettoa löytyy varmasti.

Nuorille on tarjolla myös muunlaista aktiviteettia: iltamessu (kerran kuussa), leirit ja retket erilaisiin nuorten musiikkitapahtumiin. Tiedot tapahtumista ja leireistä päivittyvät verkkosivuillemme.

Tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotila Wanhan aukioloajat:

  • Keskiviikkoisin nuorten veisukerho klo 17.30-19.30
  • Perjantaisin nuortenilta klo 19-22.30
  • Lauantaisin nuortenilta klo 19-22.30

Kysyttävää?

Nykäise hihasta tai soita meille. Nuorisotyöntekijät ovat sinua varten.

Kuvassa tyttö selaa älypuhelintaan.

Onko sinulla murheita?

Mikään asia ei ole liian pieni, kun se on sinulle tärkeä. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Voit ottaa nuorisotyönohjaajiin yhteyttä missä tahansa elämäntilanteessa ja juuri niissä asioissa mitkä sinulle ovat tärkeitä tai ajankohtaisia. Esimerkiksi stressi, haasteet koulussa tai perheessä, suru, yksinäisyys, ihmissuhderistiriidat, taloudelliset vaikeudet tai hengelliset kysymykset ovat asioita joiden äärellä voimme tavata.