Joulukassikeräys 2019

Lahjoittaisitko seurakunnan diakonian kautta kassillisen hyvää joulumieltä?

Ilmajoen seurakunnan diakoniatyö kerää taloudellisessa ahdingossa oleville ilmajokisille joulukasseja, jotka sisältävät jouluista ruoka- ja käyttötarviketta. Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla kassillisen hyvää joulumieltä.

Monessa taloudessa joulu voi olla tyhjän ruokakaapin aiheuttama koettelemus. Ei ole varaa ruokaan saati sitten jouluun. Seurakunta haluaa olla tukemassa näitä ihmisiä ja välittämässä jouluiloa lahjoitettavien joulukassien kautta.

Joulukassin voi ostaa sieltä, missä kukin tavallisestikin ostoksia tekee. Keräykseen voivat ottaa osaa niin yksityiset ihmiset, kuin yritykset ja yhdistyksetkin. Joulukassin voi koota yksin tai porukalla ja halutessaan lahjoittaa sen myös nimettömänä tuomalla kassin seurakuntakeskuksen eteiseen.

Vuonna 2019 Ilmajoen seurakunnan joulukassikeräyksen suojelijana toimii Ilmajoki-lehti.

Ole mukana auttamassa

Lahjoita joulukassi

Ostoslista:

• riisiä
  • perunamuusijauhetta
  • spagettia tai makaronia
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvia tai teetä
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoota tai saippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta
  • jokin jouluinen tuote

Muuta huomiota:

Kassit säilytetään huoneenlämmössä, joten huomioithan, että päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa (esim. herkkuja tai villasukat yms.).

Voit tuoda kassin 18.11.-5.12.2019

Voit tuoda kassin myös suoraan diakoniatoimistoon, kirkkoherranvirastoon (ma-ke klo 9-14), virastotalon eteiseen (ma-pe klo 8-15) tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

Ole mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

#joulunlahja

Joulunaika erityisesti on hyvän tekemisen aikaa. Sekä auttaja että autettu saavat siitä hyvän mielen. Autoitko apua tarvitsevaa lähimmäistäsi? Annoitko aikaasi sitä kaipaavalle? Osallistuitko jouluiseen avustuskampanjaan? Vai onko joku tehnyt hyvää juuri sinulle? Jaa jouluinen teko somessa tagilla #joulunlahja ja levitä hyvän tekemisen iloa. Nostamme jouluisia tekoja seurakunnan nettisivuille joulumieltä tuomaan.

joulukassikeräyksen logo

Tiesitkö, että...

• Viime vuonna joulukuussa 2018 Ilmajoen seurakunnassa joulukasseja annettiin 104 kpl.
  • Joulukassikeräys järjestetään Ilmajoen seurakunnassa nyt kolmatta kertaa.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää täältä »