Ilmajoen seurakuntakeskus

Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki

Seurakuntakeskus on arkkitehti Aulis Jääskeläisen suunnittelema. Rakennuksen rakentaminen aloitettiin vuonna 1971 ja se valmistui seuraavan vuoden aikana. Peruskorjaus suoritettiin vuoden 2006 aikana. Peruskorjauksen yhteydessä kaikki sisäpinnat uudistettiin ja samalla rakennus varustettiin nykyaikaisella tekniikalla. Peruskorjauksen suunnitteli arkkitehti Aulis Jääskeläinen ja rakennusmestarina toimi Heikki Perälä.

Seurakuntakeskuksen tilat palvelevat seurakunnan käytössä monien erilaisten tilaisuuksien pitopaikkana. Kellosali, Leipäsali ja Ristisali tarjoavat hyvät puitteen monenlaista toimintaa varten. Alasali on ollut viime vuosina lähinnä pelikäytössä, mutta myös se voidaan tarvittaessa muuttaa viihtyisäksi juhlatilaksi. Pienimmät tilaisuudet sijoitetaan usein seurakuntakeskuksen "peränurkkaan", Kamariin. Rakennuksessa on myös diakoniatyöntekijöiden ja kanttoreiden toimistot.

Kellosalissa on ilmajokisen Ella Kauppilan maalaamia ja seurakunnalle kesällä 2005 lahjoittamia, Jeesuksen elämästä kertovia ikoneja. Eila Kauppila harrasti ikonimaalausta 20 vuoden ajan. Ikonit on siunattu Valamon luostarissa Heinävedellä.

Seurakuntakeskuksen keittiöstä valmistuu vuoden mittaan tarjoilu useisiin satoihin tilaisuuksiin. Peruskorjauksen yhteydessä keittiö uudistettiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Keittiön tarjoamista palveluista voit lukea tarkemmin keittiöpalvelut sivulta.

Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen edessä.

Seurakuntakeskuksen salit

• Leipäsali 100-120 hengelle
  • Kellosali 60 hengelle
  • Alasali 140 hengelle

Näissä tiloissa ruokailumahdollisuus. Leipäsalin vieressä olevassa Ristisalissa on noin 200 hengen asiakaspaikat erilaisia juhlatilaisuuksia varten.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki

Tyttöjen Tupa