Avoimet ovet leikkeihin

Ahonkylän seurakuntakoti

Voit tulla lapsesi kanssa leikkimään, keskustelemaan ja viihtymään seurakuntakodille.

"Äitiii, mitä me tänään tehdään???"  "No mennään vaikka leikkimään seurakuntatalolle."

Tänään voit tulla lapsesi kanssa leikkimään seurakuntatalon sisä- tai ulkotiloihin.

Ei ohjattua toimintaa. Iltapäivän aikana keitetään kaffit.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulu