Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme

Kuoro on aikuisista koostuva sekakuoro, jossa lauletaan kolmi-tai neliäänisiä hengellisiä lauluja. Kuoron pyrkimyksenä on käydä kerran kuukaudessa sunnuntaiaamun messussa avustamassa.

Tule mukaan tutustumaan ja syventymään kuorolaulun saloihin sekä tapaamaan ihmisiä. Meillä on kuorossa totista tekemisen meininkiä, mutta pilke pysyy silmäkulmassa. Välissä pidämme luovan mehutauon ja jutustelemme niitä näitä.

Tervetuloa!

Tuomaskuoro

Tuomaskuoro on aikuisten laulajien hyväntuulinen ryhmä, joka harjoittelee kevyttä hengellistä musiikkia esiintyen esim. Tuomasmessussa ja Huoltoasemailloissa.

Dooriset- lapsikuoro

Hei n. 6-12 -vuotiaat laulavat lapset! Tervetuloa Dooriset-lapsikuoroon laulamaan. Hengellisiä lauluja, reipasta ja rauhallista.