Avoimet ovet leikkeihin

Ahonkylän seurakuntakoti

Voit tulla lapsesi kanssa leikkimään, keskustelemaan ja viihtymään seurakuntakodille.

"Äitiii, mitä me tänään tehdään???"  "No mennään vaikka leikkimään seurakuntatalolle."

Tänään voit tulla lapsesi kanssa leikkimään seurakuntatalon sisä- tai ulkotiloihin.

Ei ohjattua toimintaa. Iltapäivän aikana keitetään kaffit.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Vauva- ja taaperomuskari