Iltaperhekerho

Iltaperhekerho Ahonkylän seurakuntakoti

Koko perheen iltakerho kaikenikäisille vauvasta vaariin. Kerhossa voit levähtää, juoda kupposen kahvia, jutella, leikkiä tai askarrella. Kerho päättyy yhteiseen iltahartauteen.

Koko perheen iltakerhoon voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat auki klo 17.30-19. Kerhossa ei ole ohjattua ohjelmaa, mutta mahdollisuus askarteluun. Ilta päättyy yhteiseen iltahartauteen, joka alkaa noin klo 18.45.

Iltaperhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerho on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Kerhossa tarjotaan kahvi/tee/mehu.

Iltaperhekerho on osa Ahonkylän seurakuntakodin seurakuntaviikkoa ja on kaikille avoin ja maksuton.

Dooriset- lapsikuoro

Hei n. 6-12 -vuotiaat laulavat lapset! Tervetuloa Dooriset-lapsikuoroon laulamaan. Hengellisiä lauluja, reipasta ja rauhallista.