Käsityökellari

Koskenkorvan seurakuntatalo

Tehdään yhdessä käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Käsityökamari kokoontuu joka toinen maanantai päivällä, Koskenkorvan seurakuntatalon alakerrassa, Kellarissa.

Käsityökellarissa vietämme yhteistä aikaa rupatellen, käsitöitä tehden. Välillä kahvitellaan tai juodaan teetä. Kokoonnumme lähteystyön hyväksi. Jokainen voi tehdä haluamaansa käsityötä, omista värkeistä. Voidaan myös suunnitella yhteistä aihetta mitä tehdään, mutta kukin sen mukaan, mitä tykkää tehdä. Käsityöideoita voimme myös jakaa toisillemme.  Joku vierailijakin joskus kutsutaan antamaan meille opastusta, jossain mallissa. Voimme myös tehdä ja lähettää lämmintä, niitä tarvitseville.

Yhdessä olon päätteeksi on hartaushetki.

Käsityökellari on yhteinen olohuone, jossa saa tavata toisia.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Kiitollisuus. Kahvit ja rupattelua. Vetovastuussa: JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille.

Kotokartano

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Teema: Yhteinen puurojuhla omaishoitajille ja -hoidettaville. Vetovastuussa: Seurakunta, kunta ja JIK. Ilmoittautumiset: 15.3.2018 mennessä Helille, Kirstille tai Soilelle.