Vauva- ja taaperomuskari

Ahonkylän seurakuntakoti

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia. Tänään mahdollisuus painaa kangasväreillä isänpäivälahjoja. Tuo mukanasi tyynynliina, paita, boxerit tms... Kangasvärit löytyvät seurakuntakodilta.

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Muskarihetken lisäksi voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita musisoimaan ja leikkimään

Ei ennakkoilmoittautumista.

Koskenkorvan seurakuntatalo