Iltaperhekerho

Ahonkylän seurakuntakoti

Koko perheen iltakerho kaikenikäisille vauvasta vaariin. Kerhossa voit levähtää, juoda kupposen kahvia, jutella, leikkiä tai askarrella. Kerho päättyy yhteiseen iltahartauteen.

Iltaperhekerhoon voit saapua oman aikataulusi mukaan. Ovet ovat auki klo 17.30-19. Kerhossa ei ohjattua ohjelmaa, mutta mahdollisuus askarteluun. Ilta päättyy yhteiseen iltahartauteen, joka alkaa noin klo 18.45.

Iltaperhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerho on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Kerhossa tarjotaan kahvi/tee/mehu.

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.