Paljaat jalat kuoro ja bändi: VARJOSSA-konsertti

Kirkko

Varjossa-konsertti on draamallinen konserttikokonaisuus, jossa pohditaan elämän kipukohtia ja toivon pilkahduksia valon ja varjon rajamailla. Konsertti koostuu lauluista, ajatelmista ja Raamatun teksteistä.

Paljaat jalat on Uusheräyksen nuortenkuoro sekä bändi, jota johtavat Emmi-Lotta Pöyhtäri ja Johanna Holma.

Kuorolaiset tulevat eri puolilta Suomea yhteisenä visionaan kertoa ilosanomaa Jeesuksesta laulaen ja soittaen sekä nauttien musiikin lahjasta.

Konsertti sopii erityisesti nuorille ja aikuisille, mutta on myös lapsiyhstävällinen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Kirkko

Nuorten järjestämä iltamessu