Terhokerho

Terhokerho on lasten, eläkeläisten ja muiden aikuisten yhteinen kerho.

Terhokerho on maksuton ja kaikille avoin kohtaamispaikka, johon on tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Etukäteisilmoittaumista ei tarvita. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa.

Terhokerhossa askarrellaan, leikitään, jutellaan, lauletaan tai ollaan vain yhdessä. Tänään Terhokerho on Kirkonkulmassa jouluisissa tunnelmissa. Iltapalatarjoilu.

Tervetuloa. Terhokerho järjestetään yhteistyössä MLL:n kanssa.

Jumalanpalvelus klo 10 Ilmajoen kirkossa

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.