Vauvakirkko

Vauvakirkko Kirkko

Tervetuloa Vauvakirkkoon! Vauvakirkko on kirkkohetki, jonne on erityisesti kutsuttu vuoden 2017 aikana syntyneitä vauvoja vanhempineen, isovanhempineen, sisaruksineen ja kummeineen.

Vauvakirkossa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan helistimiä ja sylitellään. Siellä on tilaa myös rauhoittumiselle, hiljentymiselle ja rukoukselle. Mukaan voit ottaa vauvalle oman helistimen musisointia varten.

Vauvakirkossa myös siunataan kaikki vauvat. Kirkkohetki kestää noin 30min.

Mukana Jussi Haavisto, Karoliina Virkamäki, Riikka Setälä ja Anu Tuomi.

Vauvakirkossa heijastamme valkokankaalle myös kuvia vauvojen kastejuhlista. Mikäli haluat oman vauvasi kuvia nähtäville lähetä ne to 4.1. mennessä jussi.haavisto@evl.fi tai anu.tuomi@evl.fi Kuvia ei käytetä muualla ja ne poistetaan tiedostoista vauvakirkon jälkeen.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Seurakuntakeskus , Kellosali