Koskenkorvan seurakuntatalo

Perhekerhossa lapsilla eikä aikuisilla ole ikärajoja. Lapset voivat osallistua kerhoon yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai esim hoitajan kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa.

Kerhoon voi varata omat eväät mukaan. Perhekerhossa keitetään kahvi/tee/mehu 0,50€ ja myös sämpylää hinta 1,00€.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.