Pyhäkoulu

Ahonkylän seurakuntakoti, Kirkonkulma

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita kuten kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista laulujen, Raamatun kertomusten, askarteluiden ja leikin avulla.

Pyhäkoulu kestää noin tunnin ja on maksuton. Siellä lapsi saa myös osallistumistaulun, johon kerätään osallistumistarroja.

Pyhäkoulua pitävät pyhäkoulunohjaajat.

Jumalanpalvelus klo 10 Ilmajoen kirkossa

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.