Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Ilmajoen omaishoitajien vertaistapaamiset 2018

Kotokartano

Teema: Hyvän mielen taidot. Kahvit ja rupattelua. Vetovastuussa: JIK ky Ilmoittautumiset: 1.2.2018 mennessä Helille tai Kirstille.

Omaishoitajan arki on monesti työntäyteistä ja yksinäistä. Omasta itsestä ja jaksamisesta huolehtiminen jää vähälle. Kuitenkin on hoidettavankin edun mukaista, että hoitaja voi hyvin. Omaishoitaja tarvitsee tietoa, tukea ja virkistystä.
Vertaistuella on usein positiivinen vaikutus arjessa jaksamiseen. Vertaistuki antaa muun muassa henkistä virkistystä ja sosiaalisia suhteita.

Omaishoitajien vertaistapaamisia Ilmajoen kunnan alueella järjestää yhteistyössä Ilmajoen kunta, JIK ky, SPR ja Ilmajoen seurakunta.

Tapaamisten vetovuoro vaihtelee vuorotellen kunkin yhteistyötahon kesken, myös paikka, aika ja teema vaihtuvat.

Tapaamisista ilmoitetaan noin viikkoa ennen tapahtumaa Ilmajoki-lehden seurapalstalla. Seurakunnan tilaisuudet ilmoitetaan myös kirkollisissa uutisissa ja seurakunnan internet sivuilla.

Vertaistapaamisiin ovat tervettulleita kaikki omaishoitajat.

Muistathan ilmoittautua tapahtumiin aina viikkoa ennen!

Yhteistiedot ilmoittautumista varten:

Ilmajoen sosiaalitoimisto, sosiaalityöntekijä Kirsti Yli-Ojanperä, p. 044 419 1255, kirsti.yli-ojanperä@ilmajoki.fi

JIK ky, avopalveluohjaaja Heli Hietala, p. 050 515 1026, heli.hietala@jikky.fi

Ilmajoen seurakunta, diakoniatyöntekijä Soile Vaaranmaa p. 050 537 0326, soile.vaaranmaa@evl.fi

Ilmajoen seurakunta, Ilmajoen kunta, JIK ky, SPR.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset