Kotaretki perheille

Ahonkylän kota

Kirkonkulman ja Ahonkylän perhekerholaiset sekä Pojanluoman ti-to ja Ahonkylän ma-ke päiväkerholaiset perheineen kokoontuu Ahonkylän kodalle makkaranpaistoon.

Meeri ja Katariina ovat kodalla paikalla klo 9-15. Kodalle voi tulla oman aikataulun mukaan tuona aikana. Omat eväät ja makkarat mukaan.

Toivomme, että kävellen tulijat käyttävät Kaarikalliontien päästä lähtevää kävelyreittiä. Hiihtäen pääsee Käpälämäentien päästä lähtevää latua pitkin (hiihtomatka noin 1km).

Päiväkerhoa ei Pojanluomalla 13.2. eikä Ahonkylässä 14.2.

Perhekerhoja ei Kirkonkulmassa 13.2. eikä Ahonkylässä 15.2.

Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa ulkoilemaan!

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Ahonkylän seurakuntakoti

Pyhäkoulu