Käsityöpaja

Ahonkylän seurakuntakoti

Kokoonnumme yhdessä käsitöiden ääreen puuhastelemaan, sitä, mitä osataan. Kokoonnumme Ahonkylän srk. kodilla, Kiintokalliontie 1.

Käsityöpaja on käsitöistä kiinnostuneille aikuisille. Käsityöpajassa ollaan yhdessä ja kukin voi tehdä sitä käsityötä mitä haluaa. Ideoita voidaan jakaa ja toisiamme opastaa. Välillä voimme vaikka askarrella jotain kivaa. Ota omat käsityötarvikkeet mukaan. Tuomisen Pirjo on myös mukana vinkkejä antamassa ja opastamassa. Kahvittelemme sopivassa välissä. Käsityöpajaan voi tulla, vaikka vain päiväkahville ja kohtaamaan toisia, jos ei halua käsityötä tehdä. Yhdessäolomme päätämme hartauteen. Toimimme seurakunnan lähetystyön hyväksi. Tuemme nimikkolähettien ja - nimikkokohteiden työtä lähetyskentillä.

Ahonkylän seurakuntakoti

Käsityöpaja

Yhdessäolon ilta käsitöiden ja askartelujen äärellä.

Käsityökamari

Yhdessäolon ilta jutellen ja käsitöitä tehden.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Käsityökellari

Yhdessäoloa jutellen ja käsitöitä tehden.