Mauno Kuusisto 100- vuotta juhlakonsertti

Mauno Kuusisto 100- vuotta juhlakonsertti Kirkko

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulajan, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään tuli kuluneeksi 3. 11. 2017 sata vuotta. Lauluja esittää Tenorissimo. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!

Mauno Kuusisto oli merkittävä suomalainen laulaja, joka monipuolisella ohjelmistollaan keräsi kuulijoita yli musiikillisten raja-aitojen ja toimi eri musiikkityylien välisenä sillanrakentajana.

Kuusiston repertuaariin kuuluivat hengelliset laulut, kansanlaulut, laulelmat, operettilaulut, ooppera-aariat ja viihdemusiikki. Kuusisto oli mielestään kauniiden laulujen laulaja.

Konsertissa kuullaan mm. laulut: Heijastus, Kertokaa se hänelle, Mun kaunis kotimaani, Leivästä enkelten, Ave Maria sekä Palaja Sorrentoon.

Lauluja esittää Tenorissimo, jonka kokoonpanoon kuuluvat tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Mika Seppänen, sello sekä Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kantele

Konsertissa on myynnissä uutuuslevy "Kertokaa se hänelle".

Lisätietoja Tenorissimosta löydät täältä

www.tenorissimo.fi

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!