Diakonian kesäretki

Diakonian kesäretki

Hämeenkyröön ja Ikaalisiin

Ilmajoen seurakunnan diakoniatyön perinteeksi muodostunut kesäretki starttaa jälleen keväisenä lauantaiaamuna toukokuussa, seurakuntakeskuksen parkkipaikalta klo 8.

• Klo 8:00 Lähtö Ilmajoen srk-keskuksen parkkipaikalta

• Opastettu retki Hämeenkyröön, F.E.Sillanpään maisemiin. Autosta käsin tutustutaan mm. Sillanpään kotiseutuun, Sikomäkeen, Sikomäen maisemakirkkoon. Matkalla poiketaan Sillanpään kirjailijakotiin Töllinmäkeen (kävelyä muutama sata metriä). Paluumatkalla tutustumme Hämeenkyrön kirkkoon.

• Maistuva kasvislounas Frantsilan Kehäkukassa. Lounaan jälkeen on aikaa tutustua ja tehdä ostoksia myymälässä.

• Opastettu esittely Ikaalisten kirkossa sekä opastettu kierros bussilla pitkin Ikaalisten Wanhaa Kauppalaa.

• Ikaalisten Wanhassa Kauppalassa pysähdymme kahville Eräsen Kauppataloon, jossa on mahdollisuus tutustua myös Löytöjen Puotiin.

• Kahvien jälkeen kotia kohti, olemme srk-keskuksen parkkipaikalla noin klo 19.

Retken hinta on 30€ (sis. matkat, opastetut kierrokset, lounaan ja kahvit Eräsen Kauppatalossa). Maksu kerätään käteisenä, retken aluksi linja-autossa. Varaa mukaan mieluiten tasaraha.

Ilmoittautua voit kirkkoherranvirastoon p. 06 424 0410 tai tästä, 27.4.2018 mennessä. Ilmoitathan samalla allergiat ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Tiistairuokailu

Avoin ruokailu kaikille. Vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4 €.

Perhetalo Aurinkoinen, Könnintie 27 b

Yksin- ja yhteishuoltajien olohuone Aurinkoinen Ilmajoella

Tule mukaan Ilmajoen seurakunnan ja MML:n Perhetalo Aurinkoisen järjestämään yksin- ja yhteishuoltajien olohuoneeseen1