Power Parkin retki 5.5.2018

3-7 luokkalaisten tyttöjen ja poikien retki

Ohjelmassa konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu ulkona ja
hauskanpitoa huvipuistossa.
Hinta 40€ sisältäen matkat, ruokailu ja huvipuistoranneke. Saman
perheen toiselta lapselta 30€.

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 84 lasta.
Ilmoittautuminen alkaa 3.4 klo 9 osoitteessa www.ilmajoenseurakunta.fi tai soita kirkkoherranvirastoon puh. 064240410.

Mukaan mahtuneille lähetetään lähempänä retkikirje.

Retki on tarkoitettu Ilmajoen seurakunnan jäsenille.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Ahonkylän seurakuntakoti