Tule saattelemaan kirkkoherra Kari eläkkeelle

Tule saattelemaan kirkkoherra Kari eläkkeelle Kirkko

Messun jälkeen ohjelmassa on Karin toiveiden mukaan rentoa olemista, ruokailua, kahvittelua sekä JUKKA LEPPILAMMEN konsertti klo 13. Ei puheita eikä turhia “pönötyksiä”.

Jos haluat muistaa Karia eläkkeelle jäämisen johdosta, seurakunta järjestää KAIVO KARILLE -merkkipäiväkeräyksen Kirkon ulkomaanavun hyväksi. KUA on aina ollut Karille sydämen asia. Kirkossa kerätään vielä kolehti Karin Kaivolle. Jos haluat, voit osallistua keräykseen myös messun aikana. Kaunein lahja kuitenkin on, että tulet paikalle.

Kerätyn lahjoitussumman avulla KUA auttaa kunnostamaan ja rakentamaan kaivoja sekä vesijärjestelmiä kehitysmaissa. Lahjoituksen kokonaissumma julkistetaan juhlan aikana.

Kirjoita seuraavat tiedot omassa pankkiohjelmassa lahjoittaessasi valitsemasi summan:
Tilinumero: (IBAN) FI33 1572 3000 5005 04
Viestiksi viestikenttään: Kaivo Karille