Kesällä Tapuliin - Tule vapaaehtoiseksi!

Kesällä Tapuliin - Tule vapaaehtoiseksi! Seurakuntakeskus

Jotta Tapuli voisi olla kesällä auki, tarvitaan vapaaehtoisia.

Vapaaehtoisten tehtäviin kuluu mm. keittää kahvia ja hoitaa myyntiä. Uusia opastetaan toimintaan. Tapulivuorossa tulee olla aina kaksi vapaaehtoista. Kaikille vapaaehtoisille on infoilta to.31.5. seurakuntakeskuksessa, jossa käydään läpi käytännön asioita. Tapulin vapaaehtoiskonkarit ovat myös tervetulleita kertaamaan käytäntöä ja jakamaan kokemuksia.

Aukioloajat: Tapuli on auki keskiviikkoiltaisin ja sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen, kesä – heinäkuun ja elokuun alusta kaksi viikkoa.

Jos olet kiinnostunut ja halukas tulemaan mukaan, tiedustele ja ilmoittaudu Liisa Rintakalliolle tai Sirkku Halkosaarelle. HUOM! Kesäkuulle aikovien tulee ilmoittautua toukokuun loppuun mennessä ja heinä- elokuulle tulevien, viimeistään juhannusta edeltävällä viikolla.Tapuli toimii seurakunnan lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Ahonkylän seurakuntakoti

Käsityöpaja

Yhdessäolon ilta käsitöiden ja askartelujen äärellä.

Käsityökamari

Yhdessäolon ilta jutellen ja käsitöitä tehden.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Käsityökellari

Yhdessäoloa jutellen ja käsitöitä tehden.