Rinnallakulkijan peruskurssi

Rinnallakulkijan peruskurssi Seurakuntakeskus

Ilmoittaudu tästä

Anna lahjaksi aikaasi. Haluatko toimia seurakunnan vapaaehtoisena ja antaa lahjasi yhteiseen hyvään. Tule mukaan!

Koulutus järjestetään yhdessä Seinäjoen Järjestötalon kanssa. Kouluttajina Anne Sironen Seinäjoen järjestötalolta, seurakunnan diakoniatyöntekijät ja teologi.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Nuortenilta

Ahonkylän seurakuntakoti

Vauva- ja taaperomuskari

Lasten kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.