Vauvakirkko

Vauvakirkko Kirkko

Tervetuloa Vauvakirkkoon! Vauvakirkko on kirkkohetki, jonne on erityisesti kutsuttu vuoden 2018 aikana syntyneitä vauvoja vanhempineen, isovanhempineen, sisaruksineen ja kummeineen.

Vauvakirkossa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan helistimiä ja sylitellään. Siellä on tilaa myös rauhoittumiselle, hiljentymiselle ja rukoukselle. Mukaan voit ottaa vauvalle oman helistimen musisointia varten.

Vauvakirkossa myös siunataan kaikki vauvat. Kirkkohetki kestää noin 30min.

Mukana Jussi Haavisto, Riikka Setälä ja Anu Tuomi.

Vauvakirkossa heijastamme valkokankaalle myös kuvia vauvojen kastejuhlista. Mikäli haluat oman vauvasi kuvia nähtäville lähetä ne ma 10.9. mennessä jussi.haavisto@evl.fi tai anu.tuomi@evl.fi Kuvia ei käytetä muualla ja ne poistetaan tiedostoista vauvakirkon jälkeen.

Jumalanpalvelus klo 10 Ilmajoen kirkossa

Ahonkylän seurakuntakoti

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulu