Vauvakirkko

Vauvakirkko Kirkko

Tervetuloa Vauvakirkkoon! Vauvakirkko on kirkkohetki, jonne on erityisesti kutsuttu vuoden 2018 aikana syntyneitä vauvoja vanhempineen, isovanhempineen, sisaruksineen ja kummeineen.

Vauvakirkossa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan helistimiä ja sylitellään. Siellä on tilaa myös rauhoittumiselle, hiljentymiselle ja rukoukselle. Mukaan voit ottaa vauvalle oman helistimen musisointia varten.

Vauvakirkossa myös siunataan kaikki vauvat. Kirkkohetki kestää noin 30min.

Mukana Jussi Haavisto, Riikka Setälä ja Anu Tuomi.

Vauvakirkossa heijastamme valkokankaalle myös kuvia vauvojen kastejuhlista. Mikäli haluat oman vauvasi kuvia nähtäville lähetä ne ma 10.9. mennessä jussi.haavisto@evl.fi tai anu.tuomi@evl.fi Kuvia ei käytetä muualla ja ne poistetaan tiedostoista vauvakirkon jälkeen.

Laulun lähde

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro, jossa saamme yhdessä luoda musiikkia ja tavata toisiamme. Tervetuloa mukaan!

Jumalan Sanaa ja rukousta

Jumalanpalvelus klo 10 Ilmajoen kirkossa